home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen


Onze Parners in Egypte zijn o.a.
Origini Travel Services

Origini Travel Services
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Dahabeya Nijlcruises

Herbeleef de nostalgie van een Nijlcruise met een dahabeya zeilschip

Een dahabeya is een zeilschip waarin beroemdheden en de aristokratie uit de jaren 1920 - 1940 genoten van exclusieve Nijl cruises in Egypte. Deze dahabeya cruiseschepen hebben slechts 6 luxe cabines en met een lengte van 40 m. en een breedte van 8 meter is er voldoende ruimte voor twee zeilen en een ruim dek.

Deze Egypte Nijl cruises per dahabeya waren alleen voor de elite weggelegd en aan boord werden zij dan ook 24 uur per dag in de watten gelegd.

Dahabeya Nijl Cruises anno 20 ste eeuw

Begin 2006 verschenen er een aantal klassieke dahabeya's op de Nijl tussen Luxor en Aswan als hernieuwde kennismaking met de traditionele cruises over de Nijl in Egypte. Deze kennismaking met nostalgische reizen in 'Belle Epoque' stijl bleek zo'n succes, dat in de daarop volgende jaren meerdere dahabeya's cruises aanboden.

Bij uw keuze voor een cruise per dahabeya kunt u kiezen voor een meer modern ingericht zeilschip, of u kunt gaan voor het herbeleven van de nostalgie in de meest authentiek mogelijke vorm. De traditionele en klassiek ingerichte dahabeya's hebben 6 luxe cabines. De meer moderne dahabeya's hebben 6 cabines en vaak 2 suites (8 luxe hutten in totaal), of u kiest voor de sfeervolle cruiseschepen tijdens uw nijlcruise.

Dahabeya Cruises voor u geselekteerd

De genoemde prijzen zijn geldig van 01 mei 2012 - 30 september 2012 en per hut voor een 8 daagse / 7 nachten cruise. Andere lengtes van een dahabiya Nijl cruise mogelijk.

Dahabeya Nijlcruises boekt u bij een specialist

Wilt u meer weten over reizen naar Egypte en de vele mogelijkheden van beauty spa's en wellness vakanties, familievakanties, individuele rondreizen of romantische Nijl cruises, dan zullen onze travel consultants graag uw vragen beantwoorden en samen met u een Egypte reis op maat samenstellen. Reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Ik wil informatie over Reizen naar Egypte


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.