home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen


Onze Parners in Egypte zijn o.a.
Origini Travel Services

Origini Travel Services
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

Egypte Reizen en Vakanties Nieuwspagina

Vanaf januari 2013 zal AllTravel Consultancy vanuit een eigen kantoor in Egypte alle reizen, vakanties en cruises voor u verzorgen. Op dit moment zijn wij dan ook geleidelijk bezig met het organiseren van ons kantoor in Caïro.

Op deze pagina treft u diverse nieuwsberichten aan welke te maken hebben met reizen naar Egypte. Ook kunt u op onze reisinformatie webslog informatie vinden op het gebied van reizen en vakanties.

Five-star Deluxe Jaz Omar El Khayam)

[22 april 2012] Het 80 kamers en suites tellende luxe cruiseschip Jaz Omar El Khayam brengt u in een 5 sterren omgeving over het Nasser Meer naar Abu Simbel.

'Feddya' Small Boat Luxury Nijl Cruise (NIEUW)

[16 april 2012] De 'Feddya' is een kleine boot met slechts 4 ruime suites waarin u zich thuis zult voelen. De cruises zijn 8 dagen / 7 nachten welke vertrekken vanuit Luxor of Aswan. Van dezelfde eigenaars als de S/S Misr Nijlcruise.

JAZ Yakouta Dahabiya Nijl Cruise (NIEUW)

[15 april 2012] Vanaf 01 mei 2012 kunt u nu ook een Nijlcruise met de luxe Yakouta dahabiya boeken. Een kleinschalige zeilcruise in een luxueuze omgeving met slechts 6 ruime hutten van zo'n 22m2.

Villa Belle Epoque (boutique hotel) Cairo

[10 april 2012] Als aanvulling op de Grand Hotels hebben wij per direct het boutique hotel 'Villa Belle Epoque' in Cairo opgenomen. Wij combineren dit sfeervolle boutique hotel met o.a. de dahabiya Nijl cruises.

Dahabiya cruises tussen Luxor en Aswan

[05 april 2012] Wij hebben besloten om de dahabiya 'Nile Spirit' - voorlopig - niet meer aan te bieden. Als alternatief bieden wij de dahabiya's 'Armonia' en 'Rhiana'.

De Long Cruises op de Nijl zijn terug

[15 maart 2012] Nog net voor het begin van de zomer is het weer mogelijk om tussen Cairo en Aswan te genieten van een ouderwetse Long Cruise op de Nijl. Wij bieden alleen 5* Nijlcruises tussen Cairo en Aswan (vv.)