home | Luxe | Exclusief | Wellness | M.I.C.E. | Services | Egypte Special | Contact
Samen reizen boeken vanaf uw bank met online Reisbureau AllTravel Vakantiereizen


Onze Parners in Egypte zijn o.a.
Origini Travel Services

Origini Travel Services
Consultant Helpline
contact hotline AllTravel

HOT-LINE:
Afspraken
Informatie
Boekingen

Tel.

***** Nijl Cruises en Dahabiya Cruises op de Egyptische Nijl

Luxe Nijl cruises tussen Luxor en Aswan in absolute stijl

Nijl cruises behoren nog steeds tot een van de meest romantische belevenissen tijdens een Egypte reis. Wie kiest voor kleinschalige Nijlcruises tussen Luxor en Aswan vindt hier diverse cruiseopties in zeer luxe en comfortabele cruiseschepen met een beperkt aantal passagiers.

De Romantiek van Dahabiya Nijl Cruises

Terug in de tijd tijdens een nostalgische cruise op de Nijl waarbij de stroming en de wind uw reistempo bepalen? De romatiek van de Dahabiya laat u voor enkele dagen terugkeren in de tijd van de Vorsten die in het begin van de vorige eeuw de rivier de Nijl met hun Dahabiyas afzakten om te genieten van het leven op de oevers en de vele tempels welke tijdens deze nijlcruises werden bezocht.

Wij hebben voor u enkele dahabiya Nijl cruises geselecteerd:

Nijlcruises op niveau

Naast de cruises met de historische Nijl cruises per traditionele dahabiya's kunt u kiezen voor moderne sfeervolle cruiseschepen om een luxe nijlcruise te beleven. Aan boord treft u meer faciliteiten en ook het aantal cabines en suites per cruiseschip is groter in aantal.

Wanneer u een zeilcruise zoekt met een moderner gestylde dahabiya dan heeft u keuze uit diverse comfortabele originele zeilboten. U heeft keuze uit 7 dagen/6 nachten en 5 dagen/4 nachten cruise-programma's.

AllTravel Consultancy heeft voor u volgende nijlcruises geselecteerd:

Exclusieve Egypte reizen boekt u bij een specialist

Wilt u meer weten over reizen naar Egypte en de vele mogelijkheden van beauty spa's en wellness vakanties, familievakanties, individuele rondreizen of romantische Nijl cruises, dan zullen onze travel consultants graag uw vragen beantwoorden en samen met u een Egypte reis op maat samenstellen. Reizen in stijl doet u met een absolute specialist!


Ik wil informatie over Reizen naar Egypte


Back

U heeft in de door ons aangeboden reizen nog niets passends gevonden en / of u wilt meer informatie ter voorbereiding en planning van uw vakantie?
Stel hier uw vraag, en in nauw overleg met u kunnen wij uw reis samenstellen.